Payservers

XSNews

xsnews gratis payserver

Als je een van de beste usenet providers in Nederland zoekt, moet je bij XSNews zijn. Deze usenet provider biedt snelle payservers aan voor zeer lage bedragen en heeft een fantastisch proefabonnement.

XSnews proefabonnement

XSnews is een van de weinige usenet providers met een fantastisch proefabonnement. Ze bieden iedereen een snelle payserver aan voor maar liefst twee weken. Wie een proefabonnement afsluit krijgt het Elite pakket, dit is het beste pakket dat XSnews heeft en met deze payserver kan je met maar liefst 800 Mbit per seconde downloaden. Alle accounts zijn voorzien van SSL encryptie en alle leden krijgen een eigen login, waardoor je echt privé download. Indien je niet tevreden bent over het Elite pakket moet je deze wel binnen 2 weken opzeggen, anders zet XSnews het proefabonnement om in een betaalde account.

xsnews

Soorten abonnementen

Bij XSnews is er keuze uit 3 abonnementen. Namelijk Basic, Pro en Elite. Basic is uitstekend voor mensen die af en toe downloaden, de downloadsnelheid is 8 Mbit per seconde, wat 1 MB per seconde is. Dit is uitstekend als je af en toe download of het niet erg vindt om je PC af en toe een nacht aan te laten staan om een groot bestand te downloaden. Download je vaker dan is het Pro pakket een aanrader, je kan dan downloaden met 20 Mbit per seconde, wat neerkomt op 2,5 MB per seconde. En voor de serieuze downloaders is er het Elite pakket. Bij dit pakket is er geen maximum downloadsnelheid, hoewel deze in praktijk toch rond de 800 Mbit per seconde ligt. Dat is veel meer dan een gemiddelde internetverbinding aan kan en snel genoeg om een complete HD film binnen enkele minuten te downloaden.

XSnews nieuwsgroepen en retentie

Er zijn bijna 250.000 nieuwsgroepen, waarvan er ongeveer 150.000 interessant zijn voor mensen die multimedia downloaden. De meeste usenet providers bieden toegang tot 125.000 tot 150.000 nieuwsgroepen. XSnews niet, zij bieden toegang tot meer dan 200.000 nieuwsgroepen. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je iets niet kan vinden of geen toegang hebt tot een bepaalde nieuwsgroep. Ook de retentie is goed, met 1250+ dagen kan je bestanden downloaden die meer dan 3 jaar geleden zijn gepost.

Spotnet en Spotweb

XSnews werkt samen met alle bekende download programma’s. Als je Grabit of SABnzbd gebruikt, kan je uitstekend downloaden met XSnews. Met Spotnet en Spotweb hoef je alleen maar even door de lijst te bladeren. XSnews is namelijk opgenomen onder de standaard payservers en werkt fantastisch met Spotnet en Spotweb.

Tagged ,