Torrents downloaden

Torrents downloaden

torrents downloaden

Gedurende de afgelopen jaren zijn vele leuke usenet websites gesloten. Nadat place2home.net offline is gehaald zoeken veel mensen naar een alternatief. Spotnet en nzbserver zijn de beste usenet alternatieven maar veel mensen kunnen daar niet altijd vinden wat ze zoeken. Het beste alternatief is in dat geval torrents.

Veilig en makkelijk torrents downloaden

Sommige mensen hebben een hekel aan het downloaden van torrents. De downloadsnelheid zou te langzaam zijn en torrent websites zouden te veel reclame bevatten. Het zou onveilig zijn omdat iedereen die de torrent ook download je IP adres kan zien. Gelukkig is daar maar weinig van waar.

Soms, in zeldzame gevallen, kan het erg lang duren voordat een torrent compleet binnen is.

En, torrent sites zoals de Piratebay, bevatten veel irritante reclames. Maar het is helemaal niet nodig om naar een torrent site te gaan om torrents te downloaden. Er zijn hele handige, gratis programma’s die in één keer talloze websites doorzoeken.

Wie torrents download, deelt zijn IP adres. Maar, middels een VPN, kan je een ander IP adres krijgen. Met een VPN kan je anoniem gebruik maken van het internet en ook anoniem downloaden. Het gebruik van een VPN is erg makkelijk, iedereen die met een muis kan omgaan, kan een VPN gebruiken.

Het downloaden van een torrent kan dus wel razendsnel, het zoeken naar bestanden is doodsimpel en het is helemaal niet nodig om je IP adres te delen.

torrent anoniem downloaden

Hoe kan je torrents downloaden?

Om een torrent te downloaden heb je maar twee dingen nodig. Een download programma en een torrent zoekmachine.

Het beste download programma is qBittorrent. Het voordeel van qBittorrent is dat het een gratis en makkelijk programma is. Het bevat zelfs geen reclames.

Om naar torrents te zoeken kan je qBittorrent gebruiken, het programma bevat namelijk een interne torrent zoekmachine. Maar veel mensen willen graag een apart zoekprogramma met meer opties.

Het beste en meest gebruiksvriendelijke programma om mee te zoeken is Bit Che. Dit programma is gratis en stelt je in staat om in één keer tientallen grote torrent sites te doorzoeken. Ook kan je websites toevoegen die er nog niet standaard tussen staan.

Torrents leren downloaden

Als je nog nooit hebt gedownload en dat graag wilt leren, kan je onze korte videohandleidingen bekijken. Je kan ook gebruik maken van onze geschreven handleidingen met afbeeldingen. Hieronder een kort overzicht van onze handleidingen

  • Makkelijk downloaden met qBittorrent
  • Makkelijk zoeken met Bit Che
  • Veilig downloaden met een VPN