Payservers

Pure Usenet

pure usenet

Zoek je een betrouwbare, goedkope Nederlandse payserver provider? Dan is Pure Usenet een uitstekende keuze. Ze bieden zeer goedkope usenet servers aan, die toch hoge downloadsnelheden hebben en een uitstekende retentie.

Probeer Pure Usenet gratis

Een groot voordeel van Pure Usenet is dat je deze provider gratis kan proberen, ze bieden een usenet trial aan, een proefabonnement. Dat betekent dat ze je een week gratis laten downloaden met een uitstekende, snelle payserver, zonder dat je daarvoor iets hoeft te betalen. Waarom bieden ze dat gratis aan, denk je misschien? Providers zijn altijd opzoek naar meer klanten. Een goede manier om aan klanten te komen is door ze te laten zien dat je een interessante dienst aanbied. En, dat is dus de insteek, ze hopen dat je zo tevreden bent dat je een klant wordt. Of je een betalende klant wordt of verder zoekt naar een andere provider met een gratis usenet proefabonnement, is geheel aan jou. Maar je kan dus vrijblijvend en gratis gebruik maken van een payserver gedurende een hele week. Zonder limitaties, je kan gewoon 24 uur per dag downloaden en de dienst werkt precies hetzelfde als een betaalde payserver.

pure usenet

Goedkoopste payserver abonnement

Er zijn in Nederland geen providers die een goedkopere payserver aanbieden. Als je tevreden bent met de trial, kan je daarna kiezen voor een abonnement. Er zijn verschillende abonnementen. Zo kan je kiezen uit pakket M, pakket XL en het snelste pakket, XXL. Bij alle 3 pakketten kan je een gratis proefperiode afsluiten en dus een week gratis downloaden.

De downloadsnelheden zijn uitstekend. Neem je pakket M, dan betaal je slechts €3,43 per maand voor 20Mb/seconde. Neem je pakket XL dan betaal je €5,03 per maand voor 60Mb/seconde. En met het snelste pakket kan je voor €6,63 per maand 24 uur per dag, 7 dagen per week, downloaden met onbeperkte downloadsnelheden. Voor deze bedragen vind je nergens anders een usenet server met zulke hoge downloadsnelheden.

Retentie is erg belangrijk. Als je razendsnel kan downloaden maar niets kan vinden, heb je nog niets. Pure Usenet heeft een retentie van 2000+ dagen. Dat is uitstekend, want met een retentie van 2000+ dagen kan je bestanden downloaden die meer dan 5 jaar geleden zijn geüpload.

Geschikt voor Spotnet, Spotweb en alle andere programma’s

De payservers van Pure Usenet zijn zeer geschikt in combinatie met Spotnet, spotweb en alle bekende download programma’s, zoals Grabit, NZBget en SABnzbd. Wie Spotnet gebruikt hoeft bijna niets te doen, Pure Usenet komt namelijk voor in de lijst met standaard usenet servers.

Tagged ,