Usenet nieuws en informatie

Place2home alternatief

place2home torrents

Nu de usenet website place2home.net definitief offline is zoeken mensen massaal naar andere, soortgelijke usenet websites. Hieronder een overzicht van de beste place2home alternatieven.

Spotnet place2home alternatief

Veel mensen hebben wel eens gehoord van Spotnet en vele hebben het programma geprobeerd, om het daarna direct te verwijderen. Wie Spotnet niet goed kent, vindt het vaak ten onrechte een waardeloos programma. Door de interface aan te passen en effectief te zoeken kan je van alles vinden. Ook nieuwe films en series. Bekijk onze spotnet handleiding om optimaal te leren downloaden met dit handige programma.

nzbserver.com alternatief

De website nzbserver.com is erg praktisch. De interface lijkt wat op het voormalige programma FTD. Het is mogelijk om direct te zoeken, spot informatie te bekijken en de reacties van andere downloaders te lezen. Ziet het er goed uit en wil je een spot downloaden? Dan kan je op ‘download nzb’ klikken en de spot downloaden middels een download programma zoals Grabit of SABnzbd. Een groot voordeel van nzbserver.com is dat je geen programma’s hoeft te installeren, wat bij Spotnet wel het geval is. Je kan dus overal zoeken naar een film, serie, e-book of game.

Andere nieuwe usenet websites

Sinds place2home.net offline is, zijn er tientallen kleine usenet websites opgericht. Sommige bestonden al een tijdje maar krijgen de laatste tijd veel meer bezoek, omdat mensen massaal zoeken naar een goed alternatief voor place2home.net. Helaas zijn deze nieuwe usenet websites zo klein dat ze de moeite niet waard zijn. Ze hebben weinig spots, eisen in veel gevallen donaties en vaak stoppen ze na enkele maanden zonder opgave van reden. Wij vinden deze websites voorlopig niet de moeite waard om te benoemen in dit artikel.

Torrents en usenet

Deze website is oorspronkelijk opgezet om mensen te informeren over usenet, nieuwsgroepen, nieuwsservers, handige usenet websites en tools. Door het wegvallen van place2home zijn wij tot het inzicht gekomen dat wij mensen ook moeten informeren over torrents. Helaas is het is aantal bestanden in nieuwsgroepen behoorlijk afgenomen sinds grote releasegroepen en place2home.net zijn gestopt. In onze aankomende video handleidingen laten wij je zien waar en hoe je de beste en nieuwste bestanden kan downloaden met een torrent download programma. Wie toegang heeft tot nieuwsgroepen en torrents, kan alles downloaden.

Tagged ,