Usenet nieuws en informatie

Payserver met grote korting

payserver korting met coupon

Ben je opzoek naar een coupon, korting of actie om een payserver met korting te verkrijgen? Veel Usenet providers hebben jaarlijks talloze acties, waarbij ze stunten met enorme kortingen.

Payserver coupon of met korting

Bij bijna iedere Usenet provider krijg je al korting als je betaald voor een heel jaar. Dat kan in sommige gevallen enkele tientallen euro’s schelen. Maar, dezelfde providers hebben ook vaak nog eens speciale acties. Black Friday, Cyber Monday, Valentijnsdag, Sinterklaas, Kerst, je kan het zo gek niet bedenken en er zijn speciale acties, waarbij je een payserver voor een spotprijs op de kop kan tikken. Kost een jaarabonnement normaal €90,- dan is de prijs tijdens zo’n actie soms maar €45,- omdat je 50% korting krijgt. Het is dus zeer de moeite waard om te wachten met het aanschaffen van een jaarabonnement, tot er een dergelijke actie loopt.

Al voor de acties rondkijken en testen

Natuurlijk kan je tijdens zo’n actie je couponcode invoeren en gelijk betalen voor een jaar. Maar weet je wel bij welke provider je een jaarabonnement afsluit? Er zijn vele providers die met een leuke actie komen. Alleen weet je dan nog niet dat ze een waardeloze payserver aanbieden. Test, al ver voor actie en promotie dagen een payserver. Dat kan bij alle betere Usenet providers. Eweka, XSnews, Pure Usenet, UsenetBucket, Usenet.nl en Usenext.nl bieden allemaal een gratis proefperiode aan. Je hebt dan de gelegenheid om een payserver te testen. Denk je, dit is een redelijke payserver maar ik ben nieuwsgierig wat andere providers aanbieden? Probeer ze gewoon allemaal uit, tot je een Usenet provider vindt met een payserver waar je eventueel voor zo willen betalen. En, wacht dan tot ze een actie hebben of met coupons komen. Eerst gratis testen, wachten op een interessante actie en dan pas betalen is ons advies.

Kijk tijdens het testen ook of een payserver goed werkt in combinatie met je favoriete download methodes. Gebruik je Spotnet, kijk dat goed of je het gewenste aantal spots kan downloaden. Met Eweka kan je spots downloaden die 4000 dagen of ouder zijn. Het Spotnet overzicht is dan ook een stuk uitgebreider. Maar als het aantal spots tegenvalt, kan je altijd een andere provider testen.

korting payserver

Betaal per maand voor een payserver

Als er tijdelijk geen interessante acties zijn, kan je dus gratis payservers testen. Maar als je klaar bent met testen, weet welke provider een payserver aanbied, die interessant is, dan heb je toch een payserver nodig tot die kortingsactie er is. Betaal in dat geval per maand. Door per maand te betalen kan je iedere maand alsnog reageren op interessante aanbiedingen. Nadeel van betaling per maand is wel dat je een paar euro extra betaald, maar als er na 2 maanden een actie is waarbij je 50% korting krijgt op een jaarabonnement, is het wachten het geld waard geweest.

Black Friday en Cyber monday

Bij alle online diensten, dus ook VPN en Usenet aanbieders is zowel Black Friday als Cyber monday zeer interessant. Interessanter dan Kerst en Sinterklaas acties. Op Black Friday en Cyber monday stunten Usenet providers enorm met prijzen. Het is niet ongewoon dat je dan 75% korting krijgt. Vaak komen ze ook met speciale acties, kies voor een payserver met VPN voor een jaar en betaal slechts 20% van de reguliere prijs. Je hebt dan een VPN met een payserver voor enkele tientjes, een heel jaar lang. Black Friday en Cyber monday zijn zonder enige twijfel te interessantste dagen voor mensen die korting willen op een online dienst of software. Hou onze website goed in de gaten, wij nemen de beste acties van dag tot dag op.

Tagged ,