Usenet nieuws en informatie

Beste payserver provider

payserver proberen

Het is niet mogelijk om te downloaden via place2home of via nieuwsgroepen, tenzij je over een payserver, ook wel newsserver, beschikt. Payserver betekent in het Nederlands ook wel nieuwsserver. Hoe kan je aan een nieuwsserver komen en moet je er nou echt voor betalen of kan het ook gratis? Lees dit artikel en ontdek dat het ook gratis kan.

Hoe downloaden met een payserver?

Pure usenet payserver voor place2homeAls je iets wilt downloaden dat je op het place2home forum tegenkomt, heb je 2 dingen nodig. Een download programma, zoals Grabit. Je kunt namelijk niets downloaden dat wordt aangeboden op het place2home forum, zonder een download programma. Het beste download programma voor Windows is Grabit. Dit programma is gratis en heeft een makkelijke gebruikersinterface. Als Grabit niet je ding is, kan je SABnzbd proberen, dat is een programma dat in je browser draait.

SABnzbd is veel uitgebreider en heeft mede daarom te veel toeters en bellen voor mensen die het liever simpel houden. Je wilt makkelijk downloaden en hebt geen software nodig om een koude fusie reactor mee te bedienen. Ben je wat verder als downloader en zeggen termen zoals retentie, nieuwsserver headings, je wat? Gebruik dan SABnzbd, je kan dan alles naar wens afstellen. Maar goed, naast een download programma heb je nog iets nodig, een payserver.

Download met de beste payserver voor niets

Een payserver is een newsserver of op zijn Nederlands, een betaalde nieuwsserver. Een nieuwsserver geeft je toegang tot nieuwsgroepen. De beste payservers geven je toegang tot alle mogelijke nieuwsgroepen en bieden een extreem hoge downloadsnelheid. Maar er zijn ook langzame nieuwsservers, die niet in alle nieuwsgroepen kunnen komen. Vaak hebben de goedkoopste payservers een erg slechte retentie. Dat wilt zeggen dat je dan geen bestanden kan downloaden die jaren geleden zijn geüpload.

Zoals je misschien al begreep, payserver betekent betaalde server, je moet betalen voor nieuwsserver. Er zijn erg veel payserver providers, ook in Nederland. Het voordeel is dat de beste nieuwsserver provider gewoon gratis te proberen zijn. Zo zijn Eweka en Pure Usenet helemaal gratis te proberen gedurende een week. Sommige providers bieden zelfs proefperiodes aan van een maand. Je mag dan een maand lang voor niets downloaden, zonder verder verplichtingen. Denk je, dit is de beste payserver voor mij? Dan betaal je voor een jaarabonnement, dan krijg je namelijk de grootste korting.

De goedkoopste payserver providers

Een dure nieuwsserver is niet altijd een goede nieuwsserver. Er zijn vele providers die rotzooi aanbieden en echt niet weten wat support is. Gelukkig zijn er ook vele newsserver providers die wel het geld waard zijn. Sommige daarvan zijn zowaar nog goedkoop ook. Voor enkele euro’s per maand kan je een snelle payserver afnemen, die je dag en nacht kan gebruiken. Als je tegen een probleem aanloopt of iets niet snapt kan je contact opnemen met de helpdesk, die je maar wat graag helpt, omdat ze willen dat je een tevreden en betalende klant blijft.

Eerst proberen, niets mis mee!

Als je over de markt loopt, trek hebt in kaas, koop je dan het eerste stuk kaas dat je ziet liggen? Nee, je wilt waarschijnlijk eerst weten wat voor kaas het is, hoe het smaakt en wat de prijs is. De beste providers geven je met plezier een plakje en leggen je uit hoe de kaas het beste tot zijn recht komt. De vergelijking kaas en payservers lijkt vergezocht maar dat is het zeker niet. De beste payserver providers bieden hun diensten namelijk ook gratis aan. Je mag ze testen zodat je weet waar je eventueel voor gaat betalen. Je krijgt de kans om zonder betaling een payserver door en door te testen, zodat je zeker weet of het bevalt.

Niet alle providers bieden dit aan. Een gratis nieuwsserver wordt alleen aangeboden door providers die echt wat aan te bieden hebben. Ze weten dat de kaas niet wordt gemaakt van varkensmelk. Ze zoeken klanten en die vinden deze door een payserver proef aan te bieden. Zie je een provider die geen gratis, vrijblijvend proefabonnement aanbiedt? Zelfs geen garantie? Ga er dan maar vanuit dat het de moeite niet waard is.

Lijst met de beste payserver trials

De providers hieronder bieden allemaal een trial aan. In een enkel geval moet je wel betalen, maar heb je de mogelijkheid om binnen een termijn je geld terug te vragen. Wij hebben de payservers van deze providers stuk voor stuk uitvoerig getest. Ze zijn goed tot uitmuntend. Met name de duurdere payservers zoals Usenet Server en Newshosting zijn fantastisch.

1. Eweka  is de meest bekende provider in Nederland en is een week gratis te testen.
2. Pure Usenet  is een week gratis te testen en is een van de goedkoopste aanbieders.
3. XLned  is de goedkoopste payserver provider in Nederland en heeft meerdere goedkope pakketten.
4. Usenet Bucket  laat je 1 week lang 25 Gigabyte downloaden. Inschrijving via Facebook belonen ze.
5. Usenet Server  is een oude, betrouwbare provider die is gevestigd in de VS met servers in vele landen.
6. Newshosting is de beste provider die wij hebben getest. Absurd snel downloaden voor een laag bedrag.
7. Easynews Makkelijk in gebruik, zeer geschikt voor makkelijke en beginnende downloaders.
8. UseNext  is een Duitse provider die je maar liefst 1 maand gratis mag testen.
9. Tweaknews is ook gratis te testen. Ze bieden betalende klanten een gratis VPN aan.